1 Eylül 2014 Pazartesi

Donut Tokayla Kolay Topuz Yapımı


Düğün,özel davetler ve günlük yaşamda kolayca kullanabileceğiniz şık bir topuz yapmaya ne dersiniz? Cevabınız ‘’evet’’ ise bu topuz tam size göre.Öncelikle bu donut tokalarını Gratis,watsons vb kozmetik marketlerde ve bujiterilerde oldukça cüzi bir fiyata bulabilirsiniz.Şimdi yapımına geçelim...

Donut topuz yapmak için öncelikle saçımızın fönlü ya da düzleştirilmiş olması topuz yapmamızı daha da kolaylaştırır.Öncelikle saçımızı düzgün bir biçimde at kuyruğu biçiminde topluyoruz.Kenardan çıkan saçlarımı wax ya da sprey yardımıyla sabitliyoruz.

At kuyruğumuzun etrafına donut tokamızı geçiriyoruz.




Gelelim topuzun asıl oluşumuna.Eğer saçlarınız uzun ve gür ise büyük boy donut toka kullanmanızı tavsiye ediyoruz.Küçük donut toka da işinizi görebilir fakat biraz daha zorlayıcı olabilir.İsterseniz at kuyruğunuzun ucuna kadar getirdğiniz donut tokayı saçınıza sararak topuzu elde edebilirsiniz,istersenizde şekilde görüldüğü gibi saçlarınızı donut tokanın etrafına yayarak ve bir lastik tokayla sabitleyerek aynı işlemi yapabilirsiniz.





Son olarak kalan saçları isterseniz topuzun etrafına dolayarak ya da isterseniz kalan saçları örerek topuzunuzun etrafına dolayıp daha hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.Ve işte topuzumuz hazır :)

                        Okuduğunuz için teşekkürler,tekrar görüşmek üzere öpüldünüz J


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder